seuraava
edellinen
kohdat

HelpCenter FAQ

Mitä tietoja Copernicuksen maakartoituspalvelut tarjoavat?

HelpCenter FAQ

Copernicuksen maakartoituspalvelut (CLMS) ovat osa Copernicus-ohjelmaa, ja ne tarjoavat maanpeitettä koskevia paikkatietoja laajalle käyttäjäryhmälle ympäristöön liittyvien maanpäällisten sovellusten alalla. Tiedot käsittävät myös muuttujia, jotka koskevat maankäyttöä, maanpeitteen ominaisuuksia ja muutoksia, kasvillisuuden tilaa, veden kiertokulkua ja energiatasetta maan pinnalla. Tiedot ovat vapaasti kaikkien maailman ihmisten tai järjestöjen käytettävissä.

Permalinks

Tagit

kuuluu seuraaviin kategorioihin:
kuuluu seuraaviin kategorioihin: Maankäyttö
tallenna toimenpiteet