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18 August 2014 

 
Clarification No 4  
 
Reference:   Open call for tenders No EEA/OSE/14/004  
 
Title:    Framework service contracts for the provision of IT consultancy 

services to the EEA and the European Commission (DG ENV and  
DG CLIMA) — 6 lots 
 

 
Question 1 
With reference to section 11.3.1 of the tender specifications (Award criteria, Technical 
merit), Lot 6, Award criterion No 1, (a) and (b), page 16 of 20,  with the reference to “an 
existing website” do you mean the current EEA website (http://www.eea.europa.eu/) and 
should we treat this website as a reference in our replies to these questi ons? 

 
 
 
Answer 1 
In the context of lot 6, the reference to “an existing website” in the award criterion No 1 
(a) and (b) for technical merit is meant to be generic and does not per se refer to the EEA 
current website but to any website that the EEA owns.  
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