
 

18 September 2008 
 
 
Clarification No 2 for open call for tenders:  
 
Framework contract for support to work at the science policy interface 
Reference number: EEA/SKI/08/004 
 
 
 
 
Question 1: 
 
A table format for presentation of daily rates is given in section 13.3.2 at page 8 in the Tender 
Specifications. Are tenderers excluded from providing additional information or is this table the only 
requirement for the financial offer? 
 
 
Answer 2: 
 
It is at the discretion of tenderers to provide additional information, further to the mandatory quotation 
of prices in all fields of the table. 
 


