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Clarification No 2 for open call for tenders:

Framework contract(s) for layout and design services to support the European Environment
Agency publication programme

Reference number: EEA/OSE/10/001

Question:

In accordance with section 11.1.8 of the contract notice, should tenderer submit a complete tender for
each lot?

Answer:

Tenderers can submit a bid for either lot 1 or lot 2 or for both lots, but a separate bid should be
submitted for each individual lot, specifying the number of the lot. The bids for each lot will be
evaluated separately.



