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European Environment Agency ;,

23 January 2008
Clarification No 2 for open call for tenders:
EEA/ADS/07/014 - Framework contract concerning cleaning services at the premises of the
European Environment Agency
Question no 3
Must invoices be issued in Danish Kroner or in Euro?
Answer no 3
Invoices must be issued in Euro or Danish Kroner (the applicable Euro exchange rate is the one
published monthly on:

http://ec.europa.eu/budget/inforeuro/index.cfm?fuseaction=home&SearchField=&Period=2006-
5&Delim=,&Language=en).

Please mind that for purposes of the tender procedure prices must be quoted in Euro (see Article 1.3.2
and Annex 5 to the technical specifications).

Question no 4

When is the contract expected to be effective?

Answer no 4

The contract is expected to run from 1 March 2008.

Question no 5

Is it necessary for tenderers to provide information on the contract values?

Answer no 5

Yes. Please refer to Sections I11.2.3 lit a) which requires, inter alia, that evidence of the technical and
professional capacity should be furnished on the basis of the following set of documents: a list of

principal services provided in the past three years with the sums, size of contracts (stated in m2),
dates and recipients, public or private.

All information provided in the context of the procedure is treated confidentially.
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