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Clarification No 2 for open call for tenders:

Framework service contract(s) for the provision of media monitoring tools and services
(2 lots)

Reference number: EEA/COM/11/003

Question 1:
Are we allowed to offer different pricing options? Can we offer prices for different packages
of services?

Answer 1:

For the sake of a meaningful comparison of the tenders, tenderers are required to
quote prices in accordance with the terms specified in the tender specifications
(sections 10 and 11.3.2), namely tenderers shall complete the price quotation
attached as annex 5 to the tender specifications and bear in mind that all fields are
compulsory and non-compliance will lead to exclusion of the tender from the award
process.
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